>
MINI John Cooper Works Countryman– kırmızı ve yeşil – önden görünüm MINI John Cooper Works Countryman– kırmızı ve yeşil – önden görünüm

JOHN COOPER WORKS AKSESUARLARI.

Pistlerden ilham alarak tasarlanmış, performansı artıran aksesuarlarla şimdiye kadar üretilen en heyecan verici JCW başlangıç grubunu belirledik. Daha yola çıkmadan kalp atışlarınızı hızlandırmak ve otomobilinizin karakterini güçlendirmek için tasarlanmış birkaç örnek. Hızlılar, meraklılar ve sizin için.

>

SİZİN GİBİ KARBON MALZEME SEVENLER VE SINIRLARI ZORLAYANLAR İÇİN.

Pistlerden ilham alan Dikişli Karbon aksesuarlarla MINI’nizi kişiselleştirin. Ayna kapakları, yan havalandırmalar, hava girişi ve bagaj kapağı kolu, otomobilinizin dış tasarımını değiştirmek, MINI görünümüne ve hissine gerçek bir motor sporları karakteri katmak için sayısız yol sunar.

>
MINI John Cooper Works 3 Kapı – kırmızı ve siyah – önden görünüm MINI John Cooper Works 3 Kapı – kırmızı ve siyah – önden görünüm
MINI John Cooper Works – kırmızı ve siyah – ayna kapağı MINI John Cooper Works – kırmızı ve siyah – ayna kapağı

JCW YAN AYNA KAPAKLARI, DİKİŞLİ KARBON.

Son derece şık. JCW yan ayna kapakları titizlikle elde üretilmiştir ve yepyeni karbon fiber görünümüyle büyüleyicidir.

MINI John Cooper Works – kırmızı ve siyah – dikişli karbon yan havalandırmalar MINI John Cooper Works – kırmızı ve siyah – dikişli karbon yan havalandırmalar

JCW YAN HAVALANDIRMALAR, DİKİŞLİ KARBON.

İki kat daha sportif. JCW yan havalandırmalar otomobilin yan kısmına çarpıcı bir vurgu yapar ve yepyeni karbon fiber görünümüyle etkileyicidir.

MINI John Cooper Works – bagaj kapağı kolu – siyah karbon fiber MINI John Cooper Works – bagaj kapağı kolu – siyah karbon fiber

JCW DÜĞMELİ BAGAJ KAPAĞI KOLU, DİKİŞLİ KARBON.

Yüksek kaliteli karbondan üretilen bagaj kapağı kolu, otomobilin arka bölümüne çarpıcı bir görünüm kazandırır.
MINI John Cooper Works – hava girişi çerçevesi– motor kapağı MINI John Cooper Works – hava girişi çerçevesi– motor kapağı

JCW HAVA GİRİŞİ ÇERÇEVESİYLE DİKİŞLİ KARBON MOTOR KAPAĞI.

Gerçek yarış coşkusu. Yüksek kaliteli karbon fiberden üretilen JCW hava girişi çerçevesi, yepyeni bir görünüm sunar.

YILDIZ İŞARETİYLE ETKİLEYİCİ.

MINI John Cooper Works – kırmızı ve siyah – yandan görünüm MINI John Cooper Works – kırmızı ve siyah – yandan görünüm

Orijinal MINI Jant Seti, lastik yanağında özel bir “Yıldız” işareti taşır. Bu işaret, lastiğin önde gelen lastik üreticileriyle (ör. Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Pirelli) yakın işbirliği içinde geliştirilmiş, üretilmiş ve MINI’nizin performansını iyileştirmek üzere test edilmiş olduğunu belirtir. Maksimum seviyede tutuş, dayanıklılık ve güvenlik sunan son teknoloji ürünü bu lastikler, ayrıca run-flat teknolojisiyle patlasalar bile yola bir süre devam edebilmenizi sağlar.

DETAYLI ÖZELLİKLER.

ORİJİNAL MINI JANTLARI VE LASTİKLERİ
PERFORMANS VE TASARIM
PIANO BLACK TASARIM

MINI JOHN COOPER WORKS COLLECTION.

MINI John Cooper Works – çok amaçlı alet – gümüş MINI John Cooper Works – çok amaçlı alet – gümüş

JCW ÇOK AMAÇLI ALET.

Yolculuğunuz sırasında karşınıza çıkacak her duruma karşı hazırlıklı olun. Tel kesici, pense, şişe ve konserve açacağı, eğe, bıçak ve çeşitli tornavidalar dahil 13 aletle tek bir kompakt birim olan JCW Çok Amaçlı Alet özel nappa deriden kılıfa sahiptir. Kılıfın dışında kabartmalı JCW logosu ve iç kısımda MINI Wing Logosu yer alır.

JCW GO-KART.

Bu gerçek go-kart duygusunu ancak MINI yaratabilir. JCW Go-Kart özel MINI sürüş deneyimini yaşamak isteyen 3 yaşın üzerindeki çocuklar için uygundur. Sürecek çocuğun boyuna göre ayarlanabilen bir koltuk, entegre kornaya sahip spor bir direksiyon ve ekstra güvenlik için bir el frenini içerir. MINI Wing logosu ve spoyler üzerinde JCW logosuyla kompakt, dayanıklı toz boyalı alüminyum ve çelik şasiye sahiptir.
MINI John Cooper Works – go-kart – kırmızı ve siyah MINI John Cooper Works – go-kart – kırmızı ve siyah
MINI John Cooper Works – anahtar başlığı – anahtarlık MINI John Cooper Works – anahtar başlığı – anahtarlık

JCW ANAHTARLIKLA BİRLİKTE ANAHTAR BAŞLIĞI.

Farklı bir kilit deneyimi. Yerleşik NFC çipine sahip bu şık anahtar başlığı, belirlenen akıllı telefon fonksiyonlarının gerçekleştirilmesini sağlar. Alkantara JCW anahtarlığın tartışılmaz atletik tasarımı tüm görünümü tamamlar.

MINI YETKİLİ SERVİSİ. GÜVENEBİLECEĞİNİZ BİR AİLE.

MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

MINI ailesi bağlantı ve güven anlamına gelir; sizin için her şeyle ilgileneceğimize güvenebilirsiniz. Bu yüzden tek bir ödemeyle MINI’nizi eksiksiz teminat altına alan MINI Service Inclusive’i sunmaktan gurur duyuyoruz. Tüm servis ve bakım işlemleri seçtiğiniz dönem boyunca kapsam dahilindedir. Service Inclusive ikinci el MINI’niz için de geçerlidir. Hemen MINI ailesine katılın. Detayları öğrenmek için MINI Yetkili Servis ortağınızla iletişime geçin.