Yeni MINI Cooper 3 Kapı John Cooper Works | MINI Türkiye

YENİ MINI COOPER S 3 KAPI & JCW TASARIM PAKETİ.

Yeni MINI Cooper 3 Kapı, kompakt boyutlarıyla şehir içi ortamlarda etkileyici bir performans sergiliyor. Yüksek düzeyde sürüş keyfi, güvenlik, konfor, otomatik spor şanzıman, güçlü frenler ve düşük ağırlık merkeziyle birlikte MINI’ye özgü hassas direksiyon ile sağlıyor. Yeni MINI Cooper 3 Kapı’nın genişletilmiş iz genişliği, zorlu durumlarda sürüş dinamiklerini optimize ediyorken; 150 kW/204 hp gücündeki 2.0 litrelik TwinPower Turbo motor, 300 Nm maksimum tork ile MINI Cooper S'i (WLTP'ye göre birleşik yakıt tüketimi: 6.4 — 6.1 l/100 km; birleşik CO2 emisyonları: 144 — 138 g/km) 0'dan 100 km/s hıza 6.6 saniyede ulaştırıyor.

John Cooper Works Tasarım Paketi ile Yarıştan İlham Alan Tasarım.

Özel tasarım detaylarıyla John Cooper Works Tasarım Paketi, MINI'nin motorsporları DNA'sını vurguluyor ve estetik açıdan performans odaklı model serisini hatırlatıyor.

1960'larda Monte Carlo Rallisi'nde kazandığı efsanevi zaferlerden bu yana, yüksek performanslı MINI John Cooper Works modelleri, MINI’nin mühendislik becerilerini gözler önüne seriyor. MINI Cooper S'in JCW Tasarım Paketi ön ve arka difüzörler performansa odaklanır. Geleneksel kırmızı-beyaz-siyah renk şemasıyla yenilenen John Cooper Works logosu; damalı bayraklı tasarımı ile yarış sporları ruhunu yaşatıyor.

Siyah renkli kontrast tavan ve ayna kapakları sportif tasarımı vurgular. JCW amblemiyle siyah renkteki JCW fren kaliperleri ve 17 inç ile 18 inç boyutlarındaki özel jant tasarımları, JCW Tasarım Paketi’nde MINI Cooper S'in güçlü görünümünü pekiştirir.

Yeni MINI Cooper 3 Kapı John Cooper Works | MINI Türkiye

Motorsporları Odaklı John Cooper Works İç Mekanı.

Sürücü ve yolcu için siyah vegan deriden (Vescin) yapılmış JCW spor koltuklar, omuz bölgesinde çok renkli örgü malzeme ve kırmızı vurgulu dikişlerle John Cooper Works Tasarım Paketi’nin özel sportifliğini vurgular. Motorsporlarından ilham alan renk şeması, gösterge panelinin örgü yüzeyinde, kareli bayrak tarzında siyah ve kırmızı bir desenle devam eder.

240 mm çapındaki yüksek çözünürlüklü OLED ekran, otomobil ile ilgili verileri özetler. Navigasyon, medya, telefon ve iklim ayarları, merkezi OLED ekran üzerinden sürücü ve ön yolcu için her zaman kolayca erişilebilir. Yeni MINI Deneyim Modları ile iç mekan ambiyansı bireysel olarak ayarlanabilir. John Cooper Works'ten ilham alan GO-KART modunda, iç mekan aydınlatması ve merkezi ekran, antrasit kırmızı renkte olur.

Park Assistant Professional, uygun park yerlerini tanır ve istek üzerine bağımsız olarak park etme işlemlerini başlatır. Araçtan inme sırasında, Güvenli Çıkış fonksiyonu çevreyi standart olarak izler ve kapıyı açmadan önce yaklaşan yol kullanıcıları konusunda uyarır.

Yeni MINI Cooper 3 Kapı John Cooper Works | MINI Türkiye